1. Yleistä

Tervetuloa SA latausasemakauppa.fi verkkokauppaan. Seuraavat toimitusehdot koskevat kaikkia verkkokauppamme tuotteiden asennuksia ja tilauksia.

Tämä on SA latausasemakauppa.fi omistama ja ylläpitämä verkkokauppa, joka tarjoaa sähköauton latausasemia, asennettuna, sekä latausaseman tarvikkeita toimitettuna.

2. Tuotteet ja takuu

Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja niillä on valmistajan takuu vähintään 2 vuotta. Takuuaika alkaa latausaseman asennuspäivänä, tai tuotteen toimitusvahvistuksesta. Takuutodistuksena toimii tilausvahvistus. Takuun perusteella tapahtuva tuotteen vaihto ei pidennä takuuaikaa.

Jos kyseessä sähköauton latausasema, takuu kattaa vianhaun (jos tuote todetaan hajonneeksi), uuden tuotteen, sekä latausaseman vaihtotyön.

Jos kyseessä on erikseen tilattu latausasematarvike, takuu kattaa uuden tuotteen toimituksen, ei vaihtotyötä.

Mikäli tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, otathan yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@latausasemakauppa.fi tai 0447453451).

3. Asennus

Kaikki asennukset tehdään sähköalan yleisiä standardeja, sähköauton latausasemiin kohdistuvia laitestandardeja, sekä valmistajan asennusohjeita noudattaen. Jokaisesta asennuksesta tehdään latausasemalle käyttöönottotarkastusmittaukset, sekä latausasemien tarvittavat lisämittaukset ja näistä tehdään tarkastuspöytäkirja asiakkaalle.

SA latausasemakauppa.fi ei vastaa mahdollisista langattoman verkon, tai muun verkon muutostöistä aiheutuvista kustannuksista, jotka johtuvat asiakkaan omasta verkosta. Sen osalta, kuin perusasetuksilla laitteistoja ei saada keskustelemaan keskenään. Mahdolliset muutostyöt veloitetaan erikseen, tai asiakas voi teettää ne haluamallaan tavalla.

4. Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu SA latausasemakauppa.fi verkkosivuston kautta. Asiakas voi valita haluamansa tuotteet, toivomillaan lisäominaisuuksilla, lisätä ne ostoskoriin ja suorittaa maksun valitsemallaan maksutavalla (VismaPay).

Tilauksen yhteydessä asiakas antaa tarvittavat tiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta tilaus voidaan käsitellä oikein.

Jos kyseessä sähköauton latausaseman hankinta:

Tilausvahvistuksen jälkeen, asiakas saa sähköpostiinsa tiedot, joilla pääsee varaamaan kalenterista tahtomansa asennusajankohdan seuraavan yhden – neljän viikon sisällä (oletus). Jos asennuksen haluaa sopia aiemmin, tai myöhemmin on oltava yhteydessä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@latausasemakauppa.fi tai 0447453451).

5. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.vismapay.fi/

6. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksaminen: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken,

Mobiilimaksut: MobilePay,

Pankkikorttimaksut: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä

Maksu laskulla, tai osamaksulla: Alisa Lasku, sekä OP Lasku

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä.

Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

7. Toimitus

Toimitusaika latausasema-asennuksille on normaalisti 1-4 viikkoa tilauksen tekemisestä, riippuen sovitusta asennusajankohdasta. Asentaja tuo tilatut tuotteet, sekä kaiken tarvittavan asennustarvikkeen mukanaan saapuessaan asennukselle.

Asennus tapahtuu asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, asiakkaan kanssa sovittuun asennuspaikkaan. SA latausasemakauppa.fi tekee parhaansa varmistaakseen toimituksen ajallaan, mutta ei vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat tavaran toimittajista, tai muista ennalta ennakoimattomista tilanteista.

Toimitusaika latausasematarvikkeille on 2-5vuorokautta tilauksen vastaanotosta, jos tuote löytyy SA latausasemakauppa.fi varastosta. Tuote on myös mahdollista noutaa erikseen näin sovittaessa. Toimituskumppaninamme toimii shipit.fi, jonka kautta tarjoamme eri vaihtoehdot pakettiautomaattitoimituksille (Posti, Matkahuolto, DB schenker, Postnord).

Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

8. Peruutusoikeus ja palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus tilauksen vastaanottamisesta, mikäli asennustyöt ovat vielä tekemättä ja tuotteet uutta vastaavassa kunnossa. Asiakkaan on ilmoitettava peruutuksestaan kirjallisesti sähköpostitse osoitteseen asiakaspalvelu@latausasemakauppa.fi.

Asiakas palauttaa jo toimitetut tarvikkeet SA latausasemakauppa.fi varastolle, tai vastaa palautuksen rahtikustannuksista, ellei palautus johdu virheellisestä toimituksesta tai tuotteen viallisuudesta.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

9. Reklamaatiot ja vialliset tuotteet

Jos asiakas havaitsee tuotteessa virheen tai vian, hänen tulee ottaa välittömästi yhteyttä SA latausasemakauppa.fi asiakaspalveluun. Vialliset tuotteet korvataan tai korjataan takuuehtojen puitteissa.

10. Yhteystiedot

SA latausasemakauppa.fi / y.3374 703-9
Ylästöntie 121 A
01690 Vantaa
asiakaspalvelu@latausasemakauppa.fi

11. Voimassaolo

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 01.06.2024 alkaen ja ne voivat muuttua SA latausasemakauppa.fi:n harkinnan mukaan ilman erillistä ilmoitusta. Asiakasta kehotetaan tarkistamaan toimitusehtojen voimassaolo aina tilausta tehdessä.

Kiitämme luottamuksestanne ja toivotamme miellyttäviä ostoshetkiä SA latausasemakauppa.fi verkkokaupassa!